We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

TanStuPids

by TanStuPids

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR

     

1.
IE (com pots dormir) Ha passat i no l’has vist, quanta gent es invisible ja per tu. Els teus fills mai han sabut que hi ha més colors que el blanc, i és dur El teu castell està envoltat de murs grans i negres de cristall, no has pensat que hi ha algú més, que la vida no és un somni, és realitat. No has fet mai cap esforç, tot és com regalat, les mil coses que tu vols sempre estan al teu abast, no comprens què fan la gent cada dia al de matí , on van? Ieeeeeeeeeee Com pots dormir de nit Ie e e Ieeeeeeeeee No escoltes eixos crits? Ie e e Si en tens mil, en vols dos mil i cada dia trenques una vida més. Què més dóna si fas mal, eixa gent potser ja no t’importa res Son dos mons i tu en tens un, simplement tancar els ulls és suficient. El teu cercle és tot privat, el teu cor és fred i dur, és com el gel. No has fet mai cap esforç...
2.
Pensa 04:18
PENSA Si tingueres avui un minut per a tu, un moment de calma per poder pensar no et pots imaginar la vida com canvia, de vegades el món no es negre ni blanc. Escoltar, i deixar parlar, sentir què avui no és ahir, sé que pot ser massa dur deixar el teu vell camí, això et podria matar però el futur està i pot ser un somni o realitat, pensa que podries volar alt. Deuries comprendre el teu món, fa temps que en la vida estàs tot sol, pots dir-me que si, el teu destí és per tu. Et creies que tot era perfecte, si tancaves els ulls tot estava bé. Si la vida era gris, a tu et semblava que els colors corrien per tot el carrer Amagar i callar les veus, pot ser ningú t’importava, semblava que eres feliç, seguies el teu camí, tot era fàcil llavors, però el futur està i pot ser un somni o realitat, pensa que podries volar alt... De vegades quan escoltes les veus dins del teu cap, els plors d’aquella gent no et deixen respirar, no tots tenien veu i no els feies cas, com han passat els anys i creus que pot ser un somni o realitat, pensa que podries volar alt.
3.
Tan Estupids 04:01
TAN ESTUPIDS Tan estúpids que ens deixem enganyar, compraríem el món sencer si es poguera pagar amb retard. Tan imbècils que ens creiem les raons, sempre que isca en televisió el que diuen serà el millor, tot es tracta de no pensar molt, on està el cervell i on està el saber dir no?. Som feliços amb 30 canals, on hi va tota la gent s’estarà genial, fem esport des del vell sofà i ens creiem que és cansat pensar, si la vida passa tan s’hi val. Si et descuides estàs al carrer i ningú te la culpa, no passa res mil mentides fan veritats i els que manen mai tenen fam potser avui els aniré a votar. Compra el món i compra’n més de dos compra sempre més d’un televisor, un adossat, un cotxe més que gran fes-te un segur de vida pel que puga passar. Digues sí!!!, fes cas sempre al "señor", compra al teu xiquet tres ordinadors, pren pastilles per a somiar, no penses mai, potser no ho suportaràs.
4.
El moment 03:46
EL MOMENT Eixos dies de tardor et trenquen tots els ossos, no recordes quan hi havia llum. El futur és el present i queda tant per fer, qui són eixa gent que ens volen parar els peus?. Les setmanes són segons caldria tindre en compte que un dilluns pot ser igual de bo. El moment és el millor, els plans que anem fent sempre ens mantenen vius dins d’aquest món. Encara vull ballar aquella cançó, potser encara no he perdut el meu toc, saps que ho intentaré, seria un plaer jugar amb tu en aquest moment. No voldria que eixe núvol gris es quedés per sempre, és tot un plaer que estigues a prop de mi. Ja fa temps, vaig començar i no és el moment de perdre, potser eixes coses no es poden deixar. Encara vull ballar aquella cançó... Eixos dies de tardor et trenquen tots els ossos, no recordes quan hi havia llum. Què vells érem llavors, que joves som ara, quantes coses queden per contar. Encara vull ballar aquella cançó...
5.
Com pot ser 03:51
COM POT SER Com pot ser que el dos visquem dins el mateix lloc si semblem el foc i l’aigua, fred i calor perquè em vols convèncer sempre, de que la vida es així i prou. Quan em dius que és convenient passar per dalt de tota la gent que et puga avui molestar, com em pots somriure mentre les paraules ixen del teu cap. Et fa mal no estar per sobre i vols cridar però no tens ja cap dret a fotre’m la vida ni cap dret a fer-me callar ara ja sols t’he de suportar. I ara que estàs baix em dius que eres legal, que sempre t’ha agradat la cosa de la igualtat, veure’t mossegar els llavis és tot un plaer per mi, ja ho saps. Et fa mal...

about

català:

TanStuPids

29 abril 2011, poc abans de telonejar a Els Amics de les Arts, tres nois de Castelló decideixen que el món els coneixerà com "TanStuPids", precisament com es diu una de les seves cançons.
"Al principi -estúpid- era un adjectiu no despectiu que parlava de l'home que es sorprèn i es queda extasiat davant les coses meravelloses d'aquest món, després es va pensar que meravellar-se i mostrar els sentiments no era bo per a l'home i la paraula va caure en un significat despectiu que també ens agrada, perquè reflecteix la passivitat i l'estupidesa de la societat davant els problemes que ens creen uns pocs ".

NO BUSQUEU LES GUITARRES... NO HI SON

TanStupids confessen haver entrat en contacte gràcies a les xarxes socials, encara que ja es coneixien de l'escena musical de Castelló. JOAN VILLALONGA (piano, teclats i veu), DIEGO BARBERÀ (baix i veu) i TICO PORCAR (bateria i veu), que venien d'experiències anteriors, es van unir "per fer un tipus de música diferent del que havíem fet i amb les ments obertes perquè cadascú aportés el que li semblés més oportú ". El grup no té inconvenient a definir-se com "POP ALTERNATIU SENSE GUITARRES".

Com no podia ser d'altra manera en aquests temps, internet va posar en contacte a TanStuPids i a Flor y Nata Records, i la connexió va ser instantània. El resultat és el disc de debut anomenat també "TanStuPids". Un EP com a primera entrega de cinc cançons.

El disc és un treball en equip en el qual es poden escoltar línies de baix potents, unes vegades netes i altres distorsionades, jocs vocals i pianos que passen de la delicadesa al descontrol controlat, bateries sòlides però riques en matisos i composicions que passen per tants estils que resulten difícil de definir.

I, si el grup es diu TanStuPids i el disc es diu TanStuPids, el primer single es diu ...
dons si ... "Tan Stúpids", una cançó que ironitza sobre la societat de consum i en la qual els tres components es reparteixen les estrofes a l'hora de posar la veu. Tot un himne en contra del consumisme més desbocat.

Influències: Ben Foldss, Jamie Cullum Randy Newman, Travis, Led Zeppelin, el primer Elthon John, Brian Wilson, Crowed House, Jaco Pastorius i ..... Maria Jesús y su Acordeón.

*****************************
castellano:

TanStuPids

29 de Abril de 2011, poco antes de telonear a Els Amics de les Arts, tres tipos de Castellón deciden que el mundo les conocerá como “TanStuPids”, precisamente como se llama una de sus canciones.
“Al principio –estúpido- era un adjetivo no despectivo que hablaba del hombre que se sorprende y se queda extasiado ante las cosas maravillosas de este mundo, después se pensó que maravillarse y mostrar los sentimientos no era bueno para el hombre y la palabra cayó en un significado despectivo que también nos gusta, porque refleja la pasividad y la estupidez de la sociedad ante los problemas que nos crean unos pocos”.

NO BUSQUES LAS GUITARRAS... NO ESTÁN

TanStupids confiesan haber entrado en contacto gracias a las redes sociales, aunque ya se conocian de la escena musical de Castellón. JOAN VILLALONGA (piano, teclados y voz), DIEGO BARBERÀ (bajo y voz) y TICO PORCAR (batería y voz), que venían de experiencias anteriores, se unieron “para hacer un tipo de música diferente del que habíamos hecho y con las mentes abiertas para que cada uno aportara lo que le pareciera más oportuno”. El grupo no tiene inconveniente en definirse como “POP ALTERNATIVO SIN GUITARRAS”.

Como no podía ser de otra manera en estos tiempos, internet puso en contacto a TanStuPids y a Flor y Nata Records, y el “fechazo”.... o “la conexión USB” fue instantánea. El resultado es el disco de debut llamando también “TanStuPids”. Un EP como primera entrega de cinco canciones.

El disco es un trabajo en equipo en el que se pueden escuchar lineas de bajo potentes, unas veces limpias y otras distorsionadas, juegos vocales y pianos que pasan de la delicadeza al descontrol controlado, baterías sólidas pero ricas en matices y composiciones que pasan por tantos estilos que resultan dificil de definir.

Y, si el grupo es TanStuPids y el disco se llama TanStuPids, el primer single se llama...
pués si... “ Tan Estúpids”, una canción que ironiza sobre la sociedad de consumo y en la que los tres componentes se reparten las estrofas a la hora de poner la voz. Todo un himno en contra del consumismo más desbocado.

Influéncias: Ben Folds, Jamie Cullum, Randy Newman, Travis, Led Zeppelin, el primer Elthon John, Brian Wilson, Crowed House, Jaco Pastorius y ... Maria Jesús y su Acordeón.

*****************************
english:

TanStuPids

April 29th, 2011, just before opening for Els Amics de les Arts, three boys from Castellón decide that the world will be known as "TanStuPids" precisely as it is called one of his songs.
"At first, -stupid-it was a stupid derogatory adjective spoke of the man who is surprised and ecstatic at the wonderful things of this world, then amazed and thought that showing feelings was not good for man and the word fell into derogatory meaning we like, because it reflects the passivity and stupidity of society to the problems we create a few".

DON’T LOOK FOR GUITARS... THERE’S HAVEN’T

TanStuPids confess to having contacted through social networks, even if you knew the music scene in Castellón. JOAN VILLALONGA (piano, keyboards & vocals), DIEGO BARBERÀ (bass and vocals) and TICO PORCAR (drums, vocals), who came from previous experience, joined "to a different kind of music we had done and minds open for everyone to contribute what you seem more appropriate". The group has no objection to be defined as "ALTERNATIVE POP WITHOUT GUITARS".

How could it be otherwise in these times, again internetcontacted TanStuPids with Flor y Nata Records, and the connection was instantaneous. The result is the debut album also called "TanStuPids". An EP-CD and first release of five songs.

The album is a team which can listen to powerful bass lines, sometimes clean and other distorted vocals and piano games that pass the delicacy to uncontrolled controlled, solid battery but rich in nuances and compositions that go through many styles that are difficult to define.

And, if the band is called TanStuPids and TanStuPids is the name of the album, the first hit single is called ...as too "Tan Stúpids", a song that satirizes about consum society and where the three components sing the verses of the song. A hymn against more rampant consumerism.

Influencies: Ben Folds, Jamie Cullum, Randy Newman, Travis, Led Zeppelin, the earlier Elthon John, Brian Wilson, Crowed House, Jaco Pastorius & ..... Maria Jesús y su Acordeón.

credits

released October 15, 2011

JOAN VILLALONGA-piano,teclados y voz.
DIEGO BARBERA-bajo y voz.
TICO PORCAR-batería y voz

license

all rights reserved

tags

about

TanStuPids Castellón De La Plana, Spain

contact / help

Contact TanStuPids

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like TanStuPids, you may also like: