We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Plou

by TanStuPids

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €5 EUR

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Pots tenir el disc físic "Plou" a preu especial; i mentres ara podràs baixar-te les cançons en digital. Costos enviaments inclosos. Si us plau, en el moment d'efectuar el pagament, has d'indicar el país d'enviament.
  Puedes tener el disco físico "Plou" a precio especial; y mientras ahora podrás bajarte las canciones en digital. Costes envíos incluidos. Por favor, en el momento de efectuar el pago, debes indicar el país de envío.
  You can have the physical cd "Plou" at a special price; and as you can now get off the tracks digitally. Shipping costs included. Please, at the time of payment, you should indicate the country of shipment.

  Includes unlimited streaming of Plou via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €10 EUR

   

1.
Crida fort 04:45
2.
Tot el mon 03:14
3.
Blau 03:26
4.
Em vas dir 03:41
5.
Plou 03:12
6.
7.
La realitat 03:29
8.
Gira el cap 02:38
9.
Avui per fí 04:07
10.
Ulls 03:12
11.
Com pot ser 03:27

about

TanStuPids ,Tan Estúpids, del llatí

Del llatí (Stúpeo, stupere, stúpui), entre d'altres accepcions, també trobem aquestes, per a designar el meravellat, l’estupefacte, l’atordit, l’extasiat, o el bocabadat.
I un cop aclarit l'origen del seu nom, parlem de la formació; els TanStuPids són un trio de Castelló de la Plana, format a l’abril del 2011, la formació es de teclats, baix i bateria, tots ells fent veus; cantant en la seva llengua. La majoria de les cançons són cantades per en Joan Villalonga, excepte la de “Ulls” i “Com pot ser” on canta en Diego Barberà. A les segones veus, sempre són en Diego, en Tico Porcar i en Joan.

Amb un primer ep que el varen anomenar igual que ells “TanStuPids” de 5 temes del que va sortir el videoclip de la cançó “Tan Estúpids” (2011); després un senzill digital anomenat “Plou” (2013) avanç d’aquest disc, però ràpidament el grup es va posar a composar i doncs se'ls va quedar petit el projecte d’un senzill, tot i que la idea inicial els hi va semblar encertada, aquest disc és diu –ara- de la mateixa manera “PLOU”.

Aquest disc “Plou” conté també un re-enregistrament d’un de les cançons del primer disc “Com pot ser”, els 2 temes del senzill digital amb nous arranjaments (i gravacions), i 8 temes nous, alguns dels quals encara no han estat estrenats en directe.

Segueixen amb la base de piano-baix-bateria –encara no han après a tocar la guitarra!- però incorporen nous arranjaments i sintetitzadors per a donar-li un toc diferent al seu so. La forma de treballar continua sent en equip. Cada músic incorpora idees als temes i tot és valora per a portar les cançons al millor lloc possible. Les melodies, la instrumentació i les lletres han estat treballades durant molt de temps per a arribar a l'estudi en la seva maduresa precisa.

Al disc, hi trobem temes més durs com “Crida fort” que parla dels que no es molesten en fer res per canviar les coses, “La realitat” que explica la caiguda d'una efímera estrella del pop, “Em vas dir” on trobem als que ens volen dirigir la vida i “Tot el món”, un tema clàssic del grup que parla del futur que els espera a alguns polítics que van voler volar massa alt; i temes més alegres musicalment però amb lletres iròniques i crítiques com ara “Gira el cap” i “Plou”. També hi trobem cançons que conten històries humanes com “Ulls”, “Blau” i “Balla dins de l'aigua” i la seva primera cançó amb un compàs ternari “Avui per fi”.
“Ulls” ha estat, junt al seu primer senzill “Tan estúpids”, un del temes que més alegries els ha donat ja que va estar guanyador de premis i distincions i, fins i tot, ha estat versionat, en els directes de la banda valenciana Tardor.

credits

released April 20, 2014

Enregistrat a The Session (Castelló-SP), per Kike Barberà.
Masteritzat a Sage Audio (Nashville-USA)

Fotos de Manuel Peris

license

all rights reserved

tags

about

TanStuPids Castellón De La Plana, Spain

contact / help

Contact TanStuPids

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like TanStuPids, you may also like: